Forside

Det startede med Fårene,- eller måske kunne man sige, det var min egen hjerteoperation på stedet, som sidenhen fik mig til at sende en ansøgning om udsmykning til Skejby Sygehus.  I 1999 blev de oprindelig placeret på en mark mellem Urinvejene og Hjerte-/lungeafdelingen. Da der så skulle bygges en “transport-etage” ovenpå hele sygehuset (og de stod i vejen) , blev de i 2015 flyttet til en indergård i børneafdelingen. Og der står de nu og glor.

Dengang var jeg på dagpenge og sygehuset havde kun udgifter til materialer mm.

Kort tid efter blev jeg selvstændig og nogle år senere fik jeg en henvendelse fra A1 på børneafdelingen, som blev til udsmykningen “Vilde dyr”. Og som årene gik, førte den ene opgave den næste med sig.

PS. Jeg anbefaler at bruge en anden browser end Microsofts Edge, da den på min computer bl.a.  ikke viser alle billederne !?